ÖRONHåltagning i KInna utanför GÖTEBORG

 

Vi använder oss av Blomdahl Medical

 

 

Vi utför håltagning i öron och näsa

 

All vår personal är diplomerade håltagare. Kom till vår butik och välj ur vårt sortiment med allergivänliga smycken. Låt oss förverkliga dina drömmar!

tA HÅL I ÖRONEN i Kinna, utanför GÖTEBORG

På Victorins Guld erbjuder vi professionell håltagning i öronen med högsta standard för säkerhet och komfort. Våra erfarna håltagare är diplomerade och använder endast steriliserade produkter från Blomdahl Medical. Vår metod garanterar en skonsam process, minimerar risken för infektioner och säkerställer en trygg upplevelse. Välj bland ett brett utbud av kvalitetssmycken för ditt nya hål, designade för att passa alla stilar och tillfällen.

Håltagning i Näsa med Precision

Victorins Guld tar även emot kunder för håltagning i näsan, där vi använder oss av Blomdahl Medicals precisionsutrustning för optimal säkerhet och hygien. Våra diplomerade håltagare utför proceduren med stor omsorg, så att du kan känna dig helt trygg. Vi erbjuder en personlig konsultation för att välja rätt smycke som inte bara ser vackert ut utan också stödjer en hälsosam läkprocess. Upplev skillnaden med en tjänst som sätter din komfort och säkerhet främst.

Eftervård och Rådgivning

Efter genomförd håltagning hos Victorins Guld, tillhandahåller vi omfattande eftervårdstips och rådgivning för att säkerställa en snabb och problemfri läkningsprocess. Vi förser dig med all nödvändig information om skötsel och hygien, samt rekommenderar produkter för att underhålla ditt nya hål på bästa sätt. Vår service slutar inte vid håltagningen, vi är här för att stödja dig genom hela läkprocessen. Allt för att du ska känna dig trygg i att låta oss utföra håltagningen.

Vi använder utrustning från Blomdahl Medical

Victorins Guld använder sig av stilsäkra och hudvänliga smycken samt medicinska instrument för håltagning i öron och näsa från Blomdahl Medical. Vi använder endast allergivänliga material som exempelvis titan eller plast.

Kontakta oss